Locatie
Dorpstraat 49, 2811 Leest
Telefoon
0471 23 73 80
Contact via Email
info@kinekwinten.be
Openingsuren
Ma - Vr: 8u - 19u

Uw kinesitherapeut:

“Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen 2015”

Visie: Mijn specifieke aanpak en behandelingswijze zijn bedoeld als een stap naar beter functioneren, naar een beter evenwicht bij lichamelijke spanningen, een stap in de richting van pijnvrij bewegen. Zo kunt u weer vertrouwen krijgen in uw lichaam zodat u uw activiteiten of sportieve bezigheden optimaal kunt hervatten. Steeds werk ik 1-op-1, waarbij individualiteit voorop staat. Omdat oefenen een centrale plaats inneemt kunt u langer gebruik maken van de materialen in de praktijk dan bij uw traditionele kinesist.

Ik behandel niet louter de symptomen, maar probeer daarnaast de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Via een totaalbehandeling worden alle schakels in het gehele lichaam, die (chronische) klachten in stand houden, op een efficiënte manier aangepakt. Hierdoor zal uw lichaam zich efficiënter en met duurzamer resultaat kunnen herstellen.

 

Wie ben ik:

Zelf ben ik steeds geïnteresseerd geweest in beweging en sport, stilzitten zat niet in mijn natuur. Het nut van kinesitherapie heb ik zelf mogen ondervinden wegens aanhoudende rugproblemen, welke me vele keren per week een bezoek bij de therapeut hebben bezorgd. De keuze om in 2010 aan een opleiding kinesitherapie te beginnen aan de KU Leuven was daarom vanzelf sprekend. Vanaf een jonge leeftijd ben ik begonnen met voetbal, welke ik tot op heden nog steeds beoefen bij Zennester Hombeek.

 

Betaling om in orde te zijn voor de terugbetaling van uw mutualiteit?

De betaling zal steeds gebeuren per overschrijving na x-aantal beurten. Hierbij krijgt u ook een afschrift voor de mutualiteit waarbij u de terugbetaling kunt aanvragen.

“ A healthy outside starts from the inside. ”